Alle i dit team har én rolle i din virksomhed: ejer, leder eller vært. Rollen bestemmer, hvilke sider de ser i sidepanelet, og hvad de kan ændre. Roller hører til en virksomhed, så den samme person kan være ejer i én virksomhed og vært i en anden.
De tre roller
- Ejer: den person, der oprettede virksomheden, og som kan alt. Hver virksomhed har én ejer, og rollen kan ikke gives til andre.
- Leder: driver virksomheden sammen med dig, fra aktiviteter og bookinger til rapporter. Ledere kan alt undtagen betalinger, skift af roller, fjernelse af teammedlemmer og sletning af virksomheden.
- Vært: står for dagen. Værter ser Dashboard, Check-in og Team og indstillinger i sidepanelet og åbner gæstelister fra dagens tider på dashboardet.
Det kan hver rolle
| Hvad | Ejer | Leder | Vært |
|---|---|---|---|
| Se dagens tider og gæstelister | Ja | Ja | Ja |
| Scanne billetter, tjekke ind, tilføje walk-in-gæster, markere udeblivelser | Ja | Ja | Ja |
| Tage imod en betaling fra en gæst | Ja | Ja | Fra bookingens dag |
| Tilføje, flytte, annullere og refundere bookinger | Ja | Ja | Nej |
| Aflyse en hel tid | Ja | Ja | Nej |
| Aktiviteter, kalender, steder, udstyr og lokaler, lukkedage | Ja | Ja | Nej |
| Rapporter og CSV-downloads | Ja | Ja | Nej |
| Indstillinger for Bookingside, Del og På dagen | Ja | Ja | Nej |
| Notifikationsklokken og penge på dashboardet | Ja | Ja | Nej |
| Omdøbe virksomheden | Ja | Ja | Nej |
| Invitere teammedlemmer, annullere invitationer | Ja | Ja | Nej |
| Betalinger og Stripe | Ja | Nej | Nej |
| Skifte roller, fjerne teammedlemmer | Ja | Nej | Nej |
| Slette virksomheden | Ja | Nej | Nej |
| Forlade virksomheden | Nej | Ja | Ja |
Godt at vide
- En vært, der står for aktiviteter, kan skifte dashboardet til Mine for kun at se sine egne tider. Se Opsæt dine medarbejdere.
- Søgning finder kun det, hver rolle kan åbne, så værter finder kun sider.
- En ny rolle gælder, næste gang personen åbner en side. Ingen behøver at logge ud.
- Se Invitér teammedlemmer for at tilføje en person med en rolle. Se Skift rolle eller fjern et teammedlem for at skifte en rolle senere.