Ejeren kan ændre, hvad et teammedlem kan, ved at skifte personens rolle eller tage personen ud af teamet. Ledere og værter kan også selv forlade en virksomhed.

Sådan skifter du et teammedlems rolle

  1. Gå til Team og indstillinger i sidepanelet.
  2. Under Teammedlemmer vælger du rolleknappen ud for personen, for eksempel Vært.
  3. Vælg Leder eller Vært.

Ændringen bliver gemt med det samme, og TicketPa viser »Teammedlemmets rolle er opdateret.« Den gælder, næste gang personen åbner en side. Se Roller og rettigheder i teamet for, hvad hver rolle kan.

Sådan fjerner du et teammedlem

  1. Gå til Team og indstillinger i sidepanelet.
  2. Vælg krydset ud for personen (Fjern teammedlem).
  3. Vælg Fjern teammedlem for at bekræfte.

Personen mister straks adgangen til din virksomhed. Personens TicketPa-konto bliver bevaret sammen med alle andre virksomheder, vedkommende er med i. Stod personen for aktiviteter, bliver vedkommende på siden Medarbejdere som en person uden login, så de tider, personen står for, beholder vedkommende. Se Invitér teammedlemmer, hvis personen skal med igen.

Bemærk: Ingen kan skifte ejerens rolle eller fjerne ejeren, og ejerrollen kan ikke overdrages til en anden.

Forlad selv en virksomhed

Hvis du er leder eller vært i en virksomhed, kan du forlade den:

  1. Vælg dine initialer øverst til højre og derefter Indstillinger.
  2. Vælg Virksomheder.
  3. Vælg Forlad virksomhed ud for virksomheden og derefter Forlad virksomhed igen for at bekræfte.

Du mister adgangen til den virksomhed. Hvis du arbejdede i den, skifter TicketPa dig over til en anden af dine virksomheder. Vil du arbejde der igen, skal nogen invitere dig.

Ejeren kan ikke forlade sin egen virksomhed. Se Slet en virksomhed, hvis du vil lukke den.