Gjestene kan avbestille eller flytte bookingen sin fra billetten, uten å kontakte deg. Avbestillingsreglene for aktiviteten bestemmer hva de får tilbake, og fram til når de kan flytte bookingen.
Dette kan gjestene gjøre fra billetten
Under Har planene endret seg? på billetten ser gjester med en bekreftet booking:
- Avbestill booking: fram til tidsluken starter. Før de bekrefter med Ja, avbestill bookingen, ser de hva de får tilbake.
- Flytt til et annet tidspunkt: til et annet tidspunkt for samme aktivitet, så lenge avbestilling fortsatt ville gitt full refusjon. De velger dato og tid, og velger så Flytt til kl. 14:00 med det nye tidspunktet.
Når full refusjon ikke lenger er mulig, sier billetten at det er for sent å flytte bookingen der. Gjestene kan da bare avbestille. Bookinger som venter på nettbetaling, er sjekket inn eller er merket som no-show, kan ikke avbestilles eller flyttes fra billetten.
Hva gjestene får tilbake når de avbestiller
Refusjonen følger reglene under Avbestillinger for aktiviteten:
- Fram til antallet timer før start som er satt i Gratis avbestilling fram til: alt de har betalt.
- Etter det: prosenten i Refusjon etter det.
Delen betalt på nett går tilbake til kortet gjennom Stripe. TicketPa sender gjesten en e-post om refusjonen når Stripe bekrefter den. Har gjesten betalt deg på stedet, sier e-posten om avbestillingen at du gir den delen tilbake. Det gjør du selv. Se Sett bookingregler og avbestillingsregler.
Merk: Reglene gjelder bare når gjestene avbestiller. Når teamet ditt kansellerer en booking, velger dere hva dere gir tilbake. Se Kanseller en booking.
Regler for å flytte en booking
En timeavtale flyttes til en annen ledig tid hos personen gjesten valgte, eller hos hvem som helst som er ledig når gjesten ikke valgte noen. Det opprinnelige tidspunktet holdes ledig for samme booking, så gjesten kan flytte den en halvtime senere hos samme person.
- Gjestene kan bare velge tider som er åpne for booking på nett og har plass til hele gruppen. Bookingfristen, hvor langt fram gjestene kan booke, og stengte datoer teller med.
- Bookingen beholder prisen gjesten booket til, selv om prisene dine er endret. Ingenting ekstra belastes eller refunderes.
- Billettlenken og QR-koden er de samme.
- Gjesten får en e-post med det nye tidspunktet. Påminnelsen sendes igjen før den nye tiden, med mindre det allerede er kortere tid igjen enn innstillingen for påminnelser.
Dette ser teamet ditt
- Plassene legges ut for salg igjen med en gang, eller flyttes til det nye tidspunktet.
- Eiere og ledere ser Avbestilt av gjesten eller Flyttet av gjesten i varselbjellen.
- Bookingens historikk viser Kansellert eller Flyttet til et annet tidspunkt, utført av «Gjesten».