Flyt en booking, når en gæst vil komme på et andet tidspunkt til den samme aktivitet. Pladserne flytter med, gæsten beholder den samme billet og QR-kode, og du vælger, om gæsten får en mail om det.

Sådan flytter du en booking

  1. Gå til Bookinger i sidepanelet, og åbn bookingen.
  2. Vælg Flyt til en anden tid øverst i bookingen.
  3. Vælg Dato. Vinduet viser aktivitetens andre åbne tider den dag, hver med de ledige pladser. En tid uden plads nok viser Ikke nok pladser.
  4. Vælg Ny tid.
  5. Markér Brug dagens priser for at prissætte bookingen efter aktivitetens nuværende priser. Ellers beholder bookingen den pris, gæsten bookede til.
  6. Lad Send mail til gæsten være markeret for at sende gæsten den nye tid, eller fjern markeringen.
  7. Vælg Flyt booking.

Send mail til gæsten vises kun for bekræftede bookinger med en e-mailadresse.

Flyt en aftale, eller skift hvem den er med

  1. Åbn bookingen, og vælg Flyt til en anden tid eller Skift ud for Medarbejder.
  2. Vælg Dato og Medarbejder: en person eller Hvem som helst, der er ledig.
  3. Vælg et nyt tidspunkt. Der vises kun tidspunkter, hvor nogen arbejder og er ledig. Aftalens eget tidspunkt vises som Samme tid, når du vælger en anden person.
  4. Vælg, om Brug dagens priser og Send mail til gæsten skal være markeret, og vælg derefter Flyt booking.

Vil du kun skifte person, så behold datoen, vælg personen, og vælg det samme tidspunkt.

Hvad der sker bagefter

  • Bookingen flytter til den nye tid, og dens pladser på den gamle tid kommer til salg igen.
  • Historikken viser Flyttet til en anden tid med det gamle og det nye tidspunkt. Fik gæsten en mail, viser den også Ny tid sendt på mail. Mailen giver det nye og det gamle tidspunkt og fortæller, at billetten og QR-koden er de samme.
  • Med Brug dagens priser bliver en højere pris lagt til Mangler at blive betalt. En lavere pris giver forskellen tilbage til gæstens kort, så langt gæsten har betalt online.
  • Den automatiske påmindelse bliver sendt igen før den nye tid, medmindre den nye tid allerede ligger tættere på end det tidspunkt, hvor din påmindelse bliver sendt.

Hvilke bookinger du kan flytte

  • Bekræftede bookinger og reserverede bookinger. Bookinger, der er tjekket ind, udeblevet, afventer betaling, er annulleret eller er udløbet, kan ikke flyttes.
  • Kun til en anden tid for den samme aktivitet, som er åben og ikke er startet. Bookingfristen og hvor langt frem gæster kan booke, gælder ikke for dit team.
  • En privat gruppe kræver en tid, som ingen har booket endnu.
  • Det udstyr og de lokaler, bookingen bruger, skal være ledige på den nye tid. Ellers fortæller TicketPa, hvad der er tilbage, for eksempel »Kun 1 tilbage kl. 17:00: Kajakker.«

Bemærk: En booking, der afventer onlinebetaling, kan ikke flyttes, før gæsten har betalt. Når du flytter en bekræftet booking, lukker et betalingslink, du har sendt, og som stadig er åbent, fordi det gjaldt den gamle tid. Vil gæsten stadig betale på forhånd, så send et nyt. En betaling, der gik igennem, før linket lukkede, tæller stadig.

Gæster kan også selv flytte deres booking fra billetten inden for visse grænser. Se, hvordan gæster afbestiller eller flytter en booking.

Vil du flytte alle på en tid på én gang, så ændr i stedet tidens dato eller starttidspunkt i kalenderen. Bookingerne flytter med. Vælg Send mail til gæsterne for at sende den nye tid på mail, eller giv selv gæsterne besked. Se, hvordan du redigerer en tid.