Eieren kan endre hva et teammedlem kan gjøre ved å bytte rollen, eller fjerne personen fra teamet. Ledere og verter kan også forlate en bedrift selv.

Slik endrer du rollen til et medlem

  1. Gå til Team og innstillinger i sidepanelet.
  2. Under Teammedlemmer velger du rolleknappen ved siden av personen, for eksempel Vert.
  3. Velg Leder eller Vert.

Endringen lagres med en gang, og TicketPa viser «Rollen er oppdatert.» Den gjelder neste gang personen åpner en side. Se Roller og rettigheter i teamet for hva hver rolle kan gjøre.

Slik fjerner du et medlem

  1. Gå til Team og innstillinger i sidepanelet.
  2. Velg krysset ved siden av personen (Fjern teammedlem).
  3. Velg Fjern teammedlem for å bekrefte.

Personen mister straks tilgangen til bedriften. TicketPa-kontoen og eventuelle andre bedrifter personen hører til, blir værende. Ledet personen aktiviteter, står hen fortsatt på siden Ansatte som en person uten innlogging. Tidslukene personen leder, beholder dermed den samme ansatte. For å hente personen tilbake, se Inviter teammedlemmer.

Merk: Ingen kan endre eierens rolle eller fjerne eieren. Eierrollen kan heller ikke overføres til noen andre.

Forlat en bedrift selv

Er du leder eller vert i en bedrift, kan du forlate den:

  1. Velg initialene dine øverst til høyre, og deretter Innstillinger.
  2. Velg Bedrifter.
  3. Velg Forlat bedriften ved siden av bedriften, og deretter Forlat bedriften igjen for å bekrefte.

Du mister tilgangen til bedriften. Jobbet du i den, bytter TicketPa til en annen av bedriftene dine. Noen må invitere deg for at du skal jobbe der igjen.

Eieren kan ikke forlate sin egen bedrift. For å stenge den, se Slett en bedrift.