# Poista tilisi

Päivitetty 2026-10-05, kirjoittanut TicketPa-tiimi. Lähde: https://ticketpa.com/fi/ohjeet/poista-tilisi

Voit poistaa TicketPa-tilisi profiiliasetuksistasi. Poisto kirjaa sinut ulos ja poistaa käyttäjätunnuksesi lopullisesti. Sitä ei voi perua.

> **Huom.** Jos haluat vain lopettaa työskentelyn yhden yrityksen kanssa, poistu siitä yrityksestä. Siirry kohtaan **Asetukset** ja sitten **Yritykset** ja valitse yrityksen kohdalla **Poistu yrityksestä**. Tilisi säilyy. Katso [Vaihda jäsenen rooli tai poista jäsen](https://ticketpa.com/fi/ohjeet/vaihda-jasenen-rooli-tai-poista-jasen).

## Ennen kuin poistat tilisi

- Jos omistat yrityksen, poista ensin yritys. Yritystä ei voi jättää ilman omistajaa, eikä sitä voi vielä siirtää toiselle. Siirry sivupalkissa kohtaan **Tiimi ja asetukset** ja valitse sivun alaosasta **Poista yritys**. Yrityksen poistoakaan ei voi perua. Katso [Poista yritys](https://ticketpa.com/fi/ohjeet/poista-yritys).
- Jos rekisteröidyit Googlella, luo ensin salasana. Vahvistat poiston salasanallasi. Siirry kohtaan **Asetukset** ja sitten **Tietoturva** ja luo salasana siellä.

## Näin poistat tilisi

1. Valitse hallintapaneelin oikeasta yläkulmasta nimikirjaimesi ja sitten **Asetukset**.
2. Siirry sivulla **Profiili** alaosan kohtaan **Poista tili**.
3. Valitse **Poista tili**.
4. Kirjoita salasanasi.
5. Vahvista valitsemalla **Poista tili**.

Sinut kirjataan ulos ja ohjataan TicketPa-palvelun etusivulle.

## Mitä tiedoillesi tapahtuu

- Tilisi ja käyttäjätunnuksesi poistetaan, myös mahdollinen yhteys Google-tiliisi.
- Sinut poistetaan jokaisesta yrityksestä, jonka jäsen olit. Yritysten toiminta jatkuu niiden varauksineen, asiakkaineen ja asetuksineen.
- Lähettämäsi kutsut, joita kukaan ei ole vielä hyväksynyt, perutaan.
